Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Olemme nuorekas, tapahtumamarkkinointiin ja promootioihin erikoistunut yritys. Toimimme maanlaajuisesti ja tällä hetkellä palkkalistoillamme on yli 130 ammattitaitoista työntekijää ympäri Suomea. Referensseistämme löytyy useita merkittäviä ja laadukkaita brändejä, kuten Paulig, Suomen Lähikauppa ja Danone.

Haemme nyt vahvuuteemme uusia ja energisiä promootiotyöntekijöitä. Työ on osa-aikaista sekä iltapäivä- ja viikonloppupainotteista.

Odotamme sinulta:
- Myyntihenkisyyttä ja edustavuutta
- Energisyyttä
- Innokkuutta tarttua uusiin projekteihin
- Täsmällisyyttä ja luotettavuutta
- Kykyä toimia itsenäisesti

Tarjoamme sinulle:
- Koulutuksen työhösi
- Laadukkaita brändejä ja mielenkiintoisia projekteja joiden parissa työskennellä
- Mielekkään työn ihmisten parissa

Aikaisemman kokemuksen promootiotyöstä, hygieniapassin sekä oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin, että löydämme oikeanlaisen, myyntihenkisen ja aikaan saavan henkilön tiimimme jatkoksi.

Saiko hakemuksemme innostuksen kuplimaan vatsassasi? Laita ihmeessä hakemusta tulemaan, löydät hakemuspohjan nettisivuiltamme www.ofrd.fi kohdasta rekry.

Halutessasi voit tutustua meihin lisää osoitteissa www.ofrd.fi ja www.facebook.com/ofrdoy, sieltä löydät työntekijöidemme palautetta meistä ja kuvauksia aiemmin tehdyistä promoista.

Viimeinen hakupäivä 12.10.2016

Web-osoite: http://www.ofrd.fi Työnantaja: OFRD Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Jeremias Sarvela jere@ofrd.fi 040 3571145 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi OFRD Oy Y-tunnus 2278961-2 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet Markkinointitoimisto OFRD

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

601 000 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

10 000 € -90 %

Liikevoitto-%

2 % -85 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut OFRD Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa