Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme nuorekasta aktiivista myyjää myyntipisteillemme pääkaupunkiseudulle joka haluaa takoa rahaa. Positiivinen, sosiaalinen ja määrätietoinen asenne on ratkaisevaa. Myytävät tuotteet ovat Premier by Dead Sea Premier. Tuotteista ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa. Kaikista tuotteista saa myyntikoulutusta. Jos työ kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä sähköpostitse ja liittäkää lyhyt hakemus ja CV. Englanninkieli on tarpeen.
T. Marie

Työnantaja: OERD Oy Sijainti: Suntionpolku 5, 00370 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Marie-Helene Steinmetz, Puh: 040 7246187, marie@oerdfi.com Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suntionpolku 5, 00370 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi OERD Oy Y-tunnus 2505997-3 Toimiala Kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

608 000 € 121 %

Liiketoiminnan tulos

27 000 € 145 %

Henkilöstö

14 11

Liikevoitto-%

4 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut OERD Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Suntionpolku 5, 00370 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa