Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

OEM Finland Oy kuuluu ruotsalaiseen OEM International -konserniin, joka on listattu Tukholman pörssissä. Konserni koostuu 31 itsenäisestä yksiköstä ja toimimme 14 eri maassa. OEM toimii valmistajan myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja keskusvalmistuksen komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa.

Tekninen myyjä - Pumput
Pumput -tuotealueemme etsii nyt innokasta, periksi antamatonta ja kentällä aktiivista henkilöä tekniseksi myyjäksi. Toimit yhteyshenkilönä toimittajalle sekä vastaat suhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Päivittäisessä työssäsi sinua tukevat asiakaspalvelumme sekä erinomainen logistiikkaorganisaatio. Jos olet osaava, uusia asioita nopeasti omaksuva ja muutenkin hyvä tyyppi, voit olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus pumpuista sekä teknistä myynnistä on eduksi tehtävässä. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Tarjoamme
-Hyvän perehdytyksen ja viihtyisän työyhteisön
-Kiinteän kuukausipalkan
-Mielenkiintoisen tulevaisuuden vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä

Tehtävässä menestyminen edellyttää
-Teknistä koulutusta
-Periksi antamatonta myyntiasennetta
-Matkustusvalmiutta kotimaassa
-Englanninkielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Laaksola puh. 0403412418

Web-osoite: http://www.oem.fi Työnantaja: OEM Finland Oy Sijainti: Fiskarsinkatu 3, 20750 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jouni Laaksola, Puh: 0403412418, jouni.laaksola@oem.fi Hakemukset: Hakemukset palkkatoiveineen jouni.laaksola@oem.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 09:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fiskarsinkatu 3, 20750 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi OEM Finland Oy Y-tunnus 0413569-0 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet OEM Component, OEM Cable, OEM FHP -motors, OEM Mechanics, OEM Automatic, Internordic Bearings Finland, OEM Electronics, Aspecs

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

31 814 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

1 541 000 € 4 %

Henkilöstö

86 6

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OEM Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Fiskarsinkatu 3, 20750 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa