Duunitori suosittelee
Frontend Developer

Korpimedia Oy

00100 - Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Front-end Web Developers (HTML5/CSS/JS, Angular.js).
Mobile Developers (iOS, Android, Cordova)
Microsoft .NET Developers (ASP.NET)
Full Stack Web Developers (Javascript / Node.js, tai Java)

OCTO3 kasvaa voimakkaasti ja etsimme lisää hyviä tyyppejä tiimiimme. Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Työ on mielenkiintoista, opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Toimintatapamme on rento, suoraviivainen ja ketterä sekä palkkauksemme kilpailukykyinen. Positiot ovat Lappeenrannassa ja Helsingissä, yhtiömme viihtyisillä toimistoilla. Lähetä hakemuksesi www.head-hunters.fi kautta. Tai kysele lisätietoja: Tommi Laitinen puh 0405051324.

OCTO3 faktat:

Olemme vuonna 2011 perustettu suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia sopimuskehitys- ja asiantuntijapalveluita. Ydinosaamiseemme kuuluvat erityisesti sulautetut järjestelmät, mobiilisovellukset ja verkkopalvelut.

Hallitusti kasvava, vakavarainen ja velaton yrityksemme toimii Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Helsingissä. Työllistämme yli 30 ohjelmistokehityksen ammattilaista.

Asiakkaamme ovat monikansallisia yrityksiä, julkisen sektorin organisaatioita, PK- ja startup-yrityksiä, jotka toimivat pääsääntöisesti energia-, terveydenhuolto- ja tietotekniikkatoimialoilla. Kehitämme ratkaisuja sekä kuluttaja-asiakkaiden että yrityksien käyttöön.

Web-osoite: http://www.octo3.fi Työnantaja: OCTO3 Oy Sijainti: Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.02.2017, jatkuva haku Yhteystiedot: Tommi Laitinen, toimitusjohtaja, Puh: 0405051324, sähköposti etunimi ja sukunimi osoitteeseen @octo3.fi Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi OCTO3 Oy Y-tunnus 2431884-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 360 000 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

119 000 € 417 %

Liikevoitto-%

9 % 350 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut OCTO3 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta , osoitteessa Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus