Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nykypesu Oy on vuonna 1975 toimintansa aloittanut yritys. Nykypesu Oy on erikoistunut vaihtomattojen sekä hygienialaitteiden vuokraukseen. Nykypesu Oy toimii valtakunnallisesti, ja yrityksen kotipaikka on Akaan Toijalassa. Haemme vaihtomattojen jakelijaa (yrittäjä) Pääkaupunkiseudun alueelle Jakelijan tehtäviin kuuluu vaihtomattojen määräaikaiset vaihdot ja kuljetukset Nykypesu Oy:n asiakaskohteissa erikseen sovituilla reiteillä. Vaatimukset: Palveluedustajalla tulee olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Akaa raskas tavaraliikenne Akaa kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nykypesu Oy Y-tunnus 0977031-9 Toimiala Pesulapalvelut yrityksille Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja/Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Nykypesu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus