Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sijaisia keittiö - ja siivoustöihin Oletko kiinnostunut lyhyemmistä ja pidemmistä sijaisuuksista erilaisiin keittiö ja siivoustöihin? Ilmoita siinä tapauksessa kiinnostuksesi Veronika Franzènille, ruokatalousesimies, puh. 785 6124 / 050 913 0851 tai veronika.franzen@nykarleby.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Uusikaarlepyy ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Uusikaarlepyy .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nykarleby stad Y-tunnus 0183077-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Nykarleby Stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nykarleby . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa