Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa Haemme työllisyyspalveluihin TYÖTOIMINNAN OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen sosiaalipalveluiden työllisyyspalvelut yksikköön. Työtoiminnan ohjaaja työskentelee aikuisten pajalla Monipalvelukeskus Woimalassa. Työ on osallistuvaa työtoiminnan ohjausta, jossa ohjataan päivittäin noin 10-20 pitkäaikaistyöttömän ryhmää, tehden erilaisia avustavia tehtäviä Nurmijärven kunnan toimipisteille. Työtehtävät ovat vaihtelevia, käsitöistä muuttoihin ja remonttitöihin. Työtoiminnan ohjaaja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Nurmijärvi kunta-alan työpaikat Nurmijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi järjestöjen työpaikat Nurmijärvi hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät järjestöjen työpaikat Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työtoiminnan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa