Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa

Haemme perhe- ja sosiaalipalveluihin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen virkaan aikuissosiaalityöhön.

Sinä sosiaalityön yliopistolliset opinnot suorittanut tai sosiaalityön kandivaiheen opiskelija haluaisitko päästä toteuttamaan sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen, aktiivisen ja innostuneen työyhteisön kanssa? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Mikäli kaipaat luonnon läheisyyttä ja luonnonrauhaa on Nurmijärvi oikea paikka työskennellä. Sijaintimme on erittäin hyvä, tänne pääsee sujuvasti monesta eri suunnasta, koska olemme lähellä Helsinki-Tampere moottoritietä. Nurmijärvi koostuu kolmesta eri taajamasta; Klaukkalasta, Nurmijärven kirkonkylästä ja Rajamäestä. Toimisit osana aikuissosiaalityön tiimiä näissä taajamissa. Aikuissosiaalityön tiimiin kuuluu kaksi sosiaalityöntekijää, erityissosiaaliohjaaja ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä etuuskäsittelijöitä ja asiakasneuvoja.

Oletko innokas ja kehittämismyönteinen? Olemme kehittäneet ja kehitämme toimintaamme vastaamaan uuden sosiaalihuoltolain mukaista asiakasprosessia. Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden sosiaalityön toteuttamisesta. Työvälineenä käytämme mm. sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia. Työn pääpainopiste on suunnitelmallisen sosiaalityön toteuttamisessa. Asiakkaat ohjautuvat sosiaalityöntekijälle pääsääntöisesti sosiaaliohjaajan kautta, työtä tehdään sukunimen alkukirjaimen mukaisesti. Lähiesimiehenä toimii sosiaalityön johtaja.

Vakituinen virka edellyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § tai 12 § mukaista koulutusta, mutta mikäli kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole, otamme erittäin mielellämme sijaisuuteen sosiaalityön opiskelijoita. Tuemme sosiaalityön opintojen etenemistä. Arvostamme aktiivista, pitkäjänteistä ja työn kehittämisestä innostunutta työotetta ja myönteistä asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön johtaja Sanna Tienvieri 040-317 2310 tai sanna.tienvieri@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Käytettävissäsi on myös henkilöstöetuja mm. Smartum liikunta- ja kulttuurisaldo.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nurmijarvi.fi Työnantaja: Nurmijärven kunta Sijainti: 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Sosiaalityön johtaja Sanna Tienvieri 040-317 2310 tai sanna.tienvieri@nurmijarvi.fi. Hakemukset: https://nurmijarvi.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3319 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01900 NURMIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi , osoitteessa 01900 NURMIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa