Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa Haemme PUISTO- ja PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Puisto- ja puutarhatyöntekijä kunnossapitää, hoitaa ja rakentaa Nurmijärven kunnan hallinnoimia viheralueita, kuljettaa erilaisia työkoneita ja osallistuu metsänhoitotöihin sekä tarvittaessa viher- ja liikunta-alueiden kaikkien toimipisteiden toimintaan. Tehtävä edellyttää ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettua puutarhatalouden perustutkintoa viheralalta tai käytännössä hankittua ammattipätevyyttä vihertöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puutarha- ja viheralan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puisto- ja puutarhatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus