Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa

Perhe- ja sosiaalipalveluihin haetaan

PSYKOLOGIA

vakituiseen työsuhteeseen oppilas- ja opiskelijahuollon palvelut -yksikköön.

Yksikössä toimii seitsemän psykologia ja yhdeksän kuraattoria. Teemme vahvasti moniammatillista työtä ja varhainen, avoin yhteistyö on vakiintunut työkäytäntömme. Tarjoamme työntekijälle perehdytyksen, ryhmätyönohjauksen, tiimin ja esimiehen tuen.

Työtehtäviin kuuluu yläkouluikäisten, lukiolaisten ja ammatillisen oppilaitoksen opiskelijoiden oppimiseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvä tukeminen sekä vanhempien neuvonta ja ohjaus. Työ sisältää lisäksi psykologisia tutkimuksia, opettajien konsultaatiota, moniammatillista yhteistyötä sekä osallistumista palvelujen kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, aktiivisuutta ja moniammatillista, kehittävää työotetta. Toivomme hakijalta kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista eri toimipisteiden välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa oppilas- ja opiskelijahuollon johtaja Riina Kontro, p. 040 317 2580, riina.kontro@nurmijarvi.fi ja psykologi Sini Tiainen-Salonen p. 040 317 3557, sini.tiainen-salonen@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa 1.1.2017. Palkkaus perustuu kunnalliseen työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 26.10.2016 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tervetuloa töihin Nurmijärvelle!

Olemme savuton työpaikka!

Web-osoite: http://www.nurmijarvi.fi Työnantaja: Nurmijärven kunta Sijainti: 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Oppilas- ja opiskelijahuollon johtaja Riina Kontro, p. 040 317 2580, riina.kontro@nurmijarvi.fi ja psykologi Sini Tiainen-Salonen p. 040 317 3557, sini.tiainen-salonen@nurmijarvi.fi. Hakemukset: https://nurmijarvi.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3317 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01900 NURMIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi , osoitteessa 01900 NURMIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa