Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa Perhe- ja sosiaalipalveluihin haetaan PSYKOLOGIA vakituiseen työsuhteeseen oppilas- ja opiskelijahuollon palvelut -yksikköön. Yksikössä toimii seitsemän psykologia ja yhdeksän kuraattoria. Teemme vahvasti moniammatillista työtä ja varhainen, avoin yhteistyö on vakiintunut työkäytäntömme. Tarjoamme työntekijälle perehdytyksen, ryhmätyönohjauksen, tiimin ja esimiehen tuen. Työtehtäviin kuuluu yläkouluikäisten, lukiolaisten ja ammatillisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Nurmijärvi psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus