Duunitori suosittelee
Projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

00180 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa Haemme perhe- ja sosiaalipalveluihin PERHETYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen lapsiperheiden kotipalveluun. Tavoitteena on tukea perheiden arjen sujumista ja vanhempien jaksamista. Perhetyöntekijän tehtävään kuuluu perheiden tukeminen asumiseen, lasten hoitoon, huolenpitoon, kasvatukseen ja toimintakyvyn ylläpitoon liittyen, sekä muihin arkeen kuuluvien tehtävien ja toimintojen konkreettinen suorittaminen ja avustaminen. Perhesosiaalityön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus