Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Nurmijärvi - elinvoimaa ja elämisen tilaa

Haemme perhe- ja sosiaalipalveluihin

PERHETYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen lapsiperheiden kotipalveluun. Tavoitteena on tukea perheiden arjen sujumista ja vanhempien jaksamista. Perhetyöntekijän tehtävään kuuluu perheiden tukeminen asumiseen, lasten hoitoon, huolenpitoon, kasvatukseen ja toimintakyvyn ylläpitoon liittyen, sekä muihin arkeen kuuluvien tehtävien ja toimintojen konkreettinen suorittaminen ja avustaminen.

Perhesosiaalityön tiimiin kuuluu kuusi perhetyöntekijää, seitsemän varhaisen tuen perheohjaajaa sekä lapsiperheiden palvelutarpeen arviointitiimi, jossa on kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi erityissosiaaliohjaajaa. Lähiesimiehenä toimii sosiaalityön johtaja.

Kelpoisuusvaatimuksena perhetyöntekijän tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, tutkintonimikkeenä lähihoitaja (272/2005).

Arvostamme hakijan kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. sosiaalityön johtaja Mira Ropponen p. 040 317 4259 tai mira.ropponen@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen.Valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nurmijarvi.fi Työnantaja: Nurmijärven kunta Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Vs. sosiaalityön johtaja Mira Ropponen p. 040 317 4259 tai mira.ropponen@nurmijarvi.fi. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa