Duunitori suosittelee
Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvi - Elinvoimaa ja elämisen tilaa Haemme varhaiskasvatukseen Lastentarhanopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 2.1.2017 alkaen. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tornitien päiväkoti Kirkonkylä-Rajamäki alueella. Työaika 38,25 Nurmijärven kunta tarjoaa laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta lapsiperheille. Ammattilaisille tarjoamme työtä kehittyvissä moniammatillisissa työryhmissä. Tule mukaan tekemään yhteistä työtä lapsen hyväksi. Pätevyys määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Nurmijärvi varhaiskasvatus Nurmijärvi opettajat, lehtorit, professorit Nurmijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05200 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa