Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Nurmeksen kaupungissa, Lieksan ja Nurmeksen teknisen viraston maankäyttöyksikössä on haettavana maankäyttösuunnittelijan virka. Työnantajana tulee olemaan Nurmeksen kaupunki.
Nurmes on kehittyvä pohjoiskarjalainen noin 8 000 asukkaan kaupunki, jossa on mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa maankäytön projekteissa. Kulttuuriympäristöt, rantojen käyttö ja metsäbiotalous tarjoavat monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme myös nuorekkaan ja reippaan työympäristön, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja nykyaikaiset ohjelmistot (AutoCAD, Novapoint Area planning, MapInfo).
Maankäyttösuunnittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa:
- asemakaavojen ja yleiskaavojen laatiminen kaava-asiakirjoineen
- pohjakartan hyväksyminen
- geodeettinen laskenta
- tonttijakojen laatiminen
- kuulemisista ja tiedottamisista vastaaminen
- maanvuokrien laskenta ja laskuttaminen
- vuokrasopimusten valmistelu
- maanmittaustoimitusten hakeminen
- maankäytön Internet-sivujen ylläpito
- päätösten valmistelu
- asiakaspalvelu
Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva (MRL 10 §) insinöörin tai arkkitehdin tutkinto. Edellytämme kattavaa käytännön kokemusta kaavoituksesta ja maankäytön suunnittelusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietoteknistä osaamista, hyvää suomenkielen kirjallista ja suullista esitystaitoa, rakennuslupaprosessien hallintaa sekä arkistoinnin ja kunnallishallinnon tuntemista.
Koeaika on 4 kk. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

Web-osoite: http://www.nurmes.fi Työnantaja: Nurmeksen kaupunki. Sijainti: Kirkkokatu 14, 75500 NURMES Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Maankäyttöpäällikkö anna-maria.latosaari@lieksa.fi, 040 1044 840 Tekninen johtaja tuomo.kotilainen@lieksa.fi, 040 1044 701 Kaupunginsihteeri riikka.boren@nurmes.fi, 040 1045 002 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117682/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkokatu 14, 75500 NURMES

Yritystiedot

Toiminimi Nurmeksen kaupunki Y-tunnus 0207669-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maankäyttösuunnittelijan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmeksen kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmes , osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 NURMES . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa