Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmeksen kaupungissa, Lieksan ja Nurmeksen teknisen viraston maankäyttöyksikössä on haettavana maankäyttösuunnittelijan virka. Työnantajana tulee olemaan Nurmeksen kaupunki. Nurmes on kehittyvä pohjoiskarjalainen noin 8 000 asukkaan kaupunki, jossa on mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa maankäytön projekteissa. Kulttuuriympäristöt, rantojen käyttö ja metsäbiotalous tarjoavat monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme myös nuorekkaan ja reippaan työympäristön, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Nurmes .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmeksen kaupunki Y-tunnus 0207669-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maankäyttösuunnittelijan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmeksen kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus