Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmeksen kaupungin tekninen virasto hakee liikuntapaikkojen hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2016 - 31.7.2017 (tai sopimuksen mukaan). Tehtäviin kuuluu liikuntapaikkojen (jäähalli/ladut/kentät) hoitotyöt. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai kokemusta vastaavissa tehtävissä. Valitulla henkilöllä tulee olla oma auto käytettävissään. Palkkaus määräytyy Teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Valitun on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nurmes kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmeksen kaupunki Y-tunnus 0207669-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikuntapaikkojen hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmeksen kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus