Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmeksen kaupungin tekninen virasto hakee kuntatekniikan työntekijää/ liikuntapaikkojen hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu talvisin liikuntapaikkojen (jäähalli/ladut) hoitoa sekä katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapitoa varallaoloineen. Kesäisin tehtäviin kuuluu katujen ja yleisten alueiden hoitotöitä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai kokemusta vastaavissa tehtävissä. Palkkaus määräytyy Teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nurmes kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmeksen kaupunki Y-tunnus 0207669-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuntatekniikka/liikuntapaikkojen hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmeksen kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus