Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmeksen kaupungin tekninen virasto hakee koneenkuljettajaa (kuntatekniikan työntekijä) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2016 - 15.5.2017 (tai sopimuksen mukaan). Tehtäviin kuuluu katujen ja yleisten alueiden ylläpitoa/rakentamista sekä katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapitoa varallaoloineen. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai kokemusta vastaavissa tehtävissä. Palkkaus määräytyy Teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Nurmes kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nurmeksen kaupunki Y-tunnus 0207669-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenkuljettaja / Kuntatekniikan työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nurmeksen kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus