Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias kansalaisjärjestö, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. NYllä on yli 40 yksikköä tai toimipistettä 17 paikkakkunnalla eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on yhteensä jopa 3200 lasta, nuorta ja aikuista.

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamattomia

OHJAAJIA (6)

vakituiseen työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikkö Nuutinrantaan Muurameen.

Erityisryhmien asumispalveluissamme tuemme kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yksilöllisesti. Palvelut järjestetään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Asumispalveluidemme sitoutunut henkilökunta ylläpitää asukkaiden kuntouttavaa arkea, joka tukee asukkaiden monipuolista kehittymistä, omatoimisuutta ja elämänhallintataitojen vahvistumista. Kehitysvammaisille ja autisteille tarjoamme asumispalveluita ohjatusta ja tuetusta asumisesta ympärivuorokautiseen hoitoon ja kuntoutukseen.

Nuutinranta on 11-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille.

Ohjaajan tehtävänä on yksilöllinen ja asiakaslähtöisen tuen tarpeen arvioinnin perusteella tehdyn suunnitelman mukainen asiakkaan ohjaus. Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut 26. - 27.10.2016.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan AMK- tai perustutkinto.

Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalta sekä autismityöstä tai mielenterveystyöstä. Eduksi katsotaan ryhmänohjaustaidot sekä erilaiset työ- ja päivätoiminnan ryhmien sisältöihin liittyvät taidot. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Lisäksi vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta.

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön, haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä sekä valtakunnallisen organisaation edut.

Hakemukset jätettävä 23.10.2016 mennessä osoitteessa www.nuortenystavat.fi.

Web-osoite: http://www.nuortenystavat.fi Työnantaja: Nuorten Ystävät -palvelut Oy Sijainti: 40950 MUURAME Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tulosaluejohtaja Merja Jarva p. 044 - 7341 824, merja.jarva@nuortenystavat.fi Hakemukset: http://www.nuortenystavat.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40950 MUURAME

Yritystiedot

Toiminimi Nuorten Ystävät -palvelut Oy Y-tunnus 2079261-5 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

25 164 181 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

196 091 € 214 %

Henkilöstö

475 2

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Nuorten Ystävät -palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40950 - Muurame , osoitteessa 40950 MUURAME . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa