Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias kansalaisjärjestö, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. NYllä on yli 40 yksikköä tai toimipistettä 17 paikkakkunnalla eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on yhteensä jopa 3200 lasta, nuorta ja aikuista.

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamattomia

OHJAAJIA (2)

määräaikaisiin työsuhteisiin sijaishuollon erityisyksikkö Utanen-Nuojuaan Muhokselle.

1. ohjaaja (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) ajalle 5. - 31.12.2016
2. ohjaaja (sosiaali- ja terveysalan AMK - tutkinto) ajalle 14.12.2016 - 24.10.2017

Lastensuojelun palvelumme tukevat lasten kasvatusta ja hoitoa sekä perheiden kuntoutusta. Lastensuojelun palveluissamme panostamme vahvaan resursointiin. Henkilökuntamme on moniammatillista ja osaavaa, työskentelymenetelmämme ovat tutkittuja ja toimivia. Lastensuojelun palveluissamme korostuu lasten ja perheiden osallisuus sekä aktiivinen yhteistyö lasten perheiden, läheisverkostojen ja kuntien viranomaisten kanssa. Arvioinneilla ja kehittämistyöllä varmistamme työmme vaikuttavuuden.

Utanen-Nuojua on Muhoksella sijaitseva 7-paikkainen sijaishuollon erityisyksikkö lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat laaja-alaisesti tukea arkeensa. Tuen tarpeet voivat liittyä kehitysvammaan tai kehityksen viivästymiseen sekä siihen yhdistyviin muihin vaikeuksiin, kuten neuropsykiatrisiin tai kommunikaatiovaikeuksiin. Kasvatuksellinen kuntoutuksemme Utanen-Nuojuassa tähtää lasten ja nuorten toimintakyvyn ja omatoimisuuden lisäämiseen, omien tunteiden tunnistamiseen ja hallintaan sekä sosiaalisten taitojen kehittymiseen. Arkemme on strukturoitua ja sitä suunnitellaan jokaiselle lapselle ja nuorelle yksilöllisesti. Toimintaympäristömme on visualisoitu ja tuemme kommunikaatiota kuvilla, sosiaalisilla tarinoilla ja erilaisilla apuvälineillä.

Ohjaajan tehtävänä on yksilöllinen ja asiakaslähtöisen tuen tarpeen arvioinnin perusteella tehdyn suunnitelman mukainen asiakkaan ohjaus. Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävät alkavat 5.12.2016 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perus- tai AMK - tutkinto.

Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä kehitysvamma-alalta ja lastensuojelutyöstä sekä autismityöstä tai mielenterveystyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja, kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Lisäksi vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta.

Tarjoamme viihtyisän, dynaamisen sekä innovatiivisen työympäristön sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Hakemukset jätettävä 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.nuortenystavat.fi.

Web-osoite: http://www.nuortenystavat.fi Työnantaja: Nuorten Ystävät -palvelut Oy Sijainti: 91500 MUHOS Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 05.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa palveluesimies Tiina Lotvonen p. 044 7341 715, tiina.lotvonen@nuortenystavat.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 91500 MUHOS

Yritystiedot

Toiminimi Nuorten Ystävät -palvelut Oy Y-tunnus 2079261-5 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

25 164 181 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

196 091 € 214 %

Henkilöstö

475 2

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nuorten Ystävät -palvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91500 - Muhos , osoitteessa 91500 MUHOS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa