Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias kansalaisjärjestö, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. NYllä on yli 40 yksikköä tai toimipistettä 18 paikkakkunnalla eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on yhteensä jopa 3200 lasta, nuorta ja aikuista.

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamatonta

OHJAAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen Pohjolakodin perhekoti Metsolaan Muhokselle.

Koulukoti Pohjolakodissa Muhoksella haasteellisesti oireileva nuori saa tiivistä huolenpitoa ja kokonaisvaltaista kasvatusta ja kuntoutusta. Koulukodin aikuiset tarjoavat nuorille turvallisen kasvuympäristön ja selkeät rajat. Koulukodilla voimme rakentaa nuorelle sijaishuoltopolun esimerkiksi erityisen huolenpidon jaksolta kohti pitkäaikaisempaa, kuntouttavaa sijaishuollon tukea perhekodissa tai sijaishuoltoyksikössä. Pohjolakodin kolme perhekotia toimivat laitosluvalla.
Koulukodilla keskitymme kasvua ja kehitystä jarruttavien haasteiden selättämiseen tukemalla nuoria arjen taitojen haltuunotossa sekä omien vahvuuksien löytämisessä. Pohjolakodin kuntouttavassa arjessa keskeistä on osaavien aikuisten jatkuva läsnäolo.

Metsola toimii Muhoksella osana koulukoti Pohjolakotia. Perhekoti Metsolassa on viisi paikkaa 12-17-vuotiaille pojille, jotka tarvitsevat sosiaalisen toimintakyvyn kuntoutusta sekä hyötyvät aikuisen tiiviisti ohjaamasta ja strukturoidusta arjesta.
Metsolaan sijoitettavat lapset ovat kokeneet jo useita aikaisempia keskeytyneitä sijoitusjaksoja eri lastensuojelulaitoksissa. Siksi Metsolassa onkin tavallista vahvemmat henkilöstöresurssit. Perhekoti toimii laitosluvalla.

Ohjaajan tehtävänä on lastensuojelulain mukaisen kasvatuksen, hoidon ja kuntoutuksen toteuttaminen. Olennainen osa työtä on arjen sujuminen ja siinä tukeminen sekä säännöllisen asiakasdokumentoinnin toteuttaminen osana sijoitusprosessia. Ohjaaja vastaa työvuoroon kuuluvien tehtävien hoitamisen lisäksi oman vastuualueen työtehtävistä. Lisäksi ohjaaja osallistuu lapsen perheen kanssa tehtävään perhetyöhön ja toimii nuoren omaohjaajana.

Tehtävä alkaa 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on sosiaali- ja/tai terveysalan AMK- tutkinto tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen lastensuojelutyöstä sekä työskentelystä perheiden parissa. Lisäksi arvostamme hakijan oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Lisäksi vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta.

Tarjoamme haastavia töitä moniammatillisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä, vahvan ammatillisen tuen sekä valtakunnallisen organisaation edut.

Hakemukset jätettävä 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.nuortenystavat.fi.

Web-osoite: http://www.nuortenystavat.fi Työnantaja: Nuorten Ystävät -palvelut Oy Sijainti: 91500 MUHOS Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa vastaava perhekotityöntekijä Reija Ukkola p. 044 - 7341 749,reija.ukkola@nuortenystavat.fi. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 91500 MUHOS

Yritystiedot

Toiminimi Nuorten Ystävät -palvelut Oy Y-tunnus 2079261-5 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

25 164 181 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

196 091 € 214 %

Henkilöstö

475 2

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nuorten Ystävät -palvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91500 - Muhos , osoitteessa 91500 MUHOS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa