Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon nuorisotoimi hakee

NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

erityisnuorisotyöhön. Vastaat kunnan erityisnuorisotyöstä johon sisältyy esimerkiksi kunnan erityisnuorisotyön kehittäminen, monikulttuurinen työ ja vapaa-ajantoiminnan ohjaaminen. Työssäsi olet yhteydessä m.m. kouluihin, eri verkostoihin ja muihin nuorisotyön toimijoihin. Toimit myös kunnan nuorisotiimin tiiminvetäjänä ja raportoit kunnan palvelukoordinaattorille.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto (sosionomi, yhteisöpedagogi) tai toisen asteen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Toimi edellyttää suomen ja ruotsin kielen taitoa ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä sekä kottouttamisesta, hyviä sosiaalisia valmiuksia ja itsenäistä työotetta.

Palkka KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote.

Oman auton käyttö toivottavaa.

Hakemus ja ansioluettelo Kuntarekryn kautta viimeistään 31.10.2016.

Web-osoite: http://www.inkoo.fi Työnantaja: Ingå kommun - Inkoon kunta Sijainti: Rantatie 2, 10210 INKOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuora, (09) 29 515 302, merja.olkinuora(at)inga.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantatie 2, 10210 INKOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ingå kommun - Inkoon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inkoo , osoitteessa Rantatie 2, 10210 INKOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa