Duunitori suosittelee
WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi. Inkoon nuorisotoimi hakee NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ erityisnuorisotyöhön. Vastaat kunnan erityisnuorisotyöstä johon sisältyy esimerkiksi kunnan erityisnuorisotyön kehittäminen, monikulttuurinen työ ja vapaa-ajantoiminnan ohjaaminen. Työssäsi olet yhteydessä m.m. kouluihin, eri ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Inkoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ingå kommun - Inkoon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inkoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus