Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi. Inkoon nuorisotoimi hakee NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ erityisnuorisotyöhön. Vastaat kunnan erityisnuorisotyöstä johon sisältyy esimerkiksi kunnan erityisnuorisotyön kehittäminen, monikulttuurinen työ ja vapaa-ajantoiminnan ohjaaminen. Työssäsi olet yhteydessä m.m. kouluihin, eri ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Inkoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Inkoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ingå kommun - Inkoon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inkoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus