Duunitori suosittelee
Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

00180 - Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salibandy Club Urbans ry on vuonna 1995 Janakkalaan perustettu salibandyn erikoisseura, joka järjestää mo-nipuolista kilpa- ja harrastetoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Seuralla on noin 500 jäsentä, joista n. 300 lisenssipelaajia. Salibandyä harrastetaan niin harraste- kuin kilpatasolla sekä luodaan elämyksiä iloisessa ja innostavassa seurassa. Seuran perustana on laadukkaat, ammattitaitoiset ja ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Janakkala musiikki- ja viihdealan tehtävät Janakkala lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salibandy Club Urbans ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 14200 - Janakkala .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus