Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salibandy Club Urbans ry on vuonna 1995 Janakkalaan perustettu salibandyn erikoisseura, joka järjestää mo-nipuolista kilpa- ja harrastetoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Seuralla on noin 500 jäsentä, joista n. 300 lisenssipelaajia. Salibandyä harrastetaan niin harraste- kuin kilpatasolla sekä luodaan elämyksiä iloisessa ja innostavassa seurassa. Seuran perustana on laadukkaat, ammattitaitoiset ja ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Janakkala musiikki- ja viihdealan tehtävät Janakkala lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Janakkala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salibandy Club Urbans ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 14200 - Janakkala .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus