Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä on Nurmeksen kaupungin konserniyhtiö ja yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Hyvärilä on alueensa edelläkävijä nuorisotyön ja nuorisomatkailun toimijana ja kehittäjänä. Nuorisotyön kehittämisessä korostuvat kansainvälinen nuorisotyö, kehittämishanketoiminta sekä verkostoituminen nuorisojärjestöjen ja nuorisoalan oppilaitosten kanssa. Koulu ja oppilaitosyhteistyö sekä alueelliset nuorisotyön palvelut ovat kiinteä osa Hyvärilän toimintaa. Matkailutoiminta, kokouspalvelut, häät ja muut tapahtumat tukevat tekemäämme nuorisokeskustoimintaa.

Hyvärilän ravintolapäällikön tehtäväkenttään kuuluu paljon muutakin kuin ruoanvalmistusta ja odotamme että muun muassa seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja.
- kokonaisuuksien hallinta
- vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot
- ravintolatiimin johtaminen, asiakaspalvelu- ja myyntityö
- alan atk-ohjelmien tunteminen
- hyvä stressinsietokyky
- kokemus tapahtumien organisoimisesta ja anniskelutoiminnasta
- halu kehittyä ja kehittää
- sitoutumista arvojemme mukaiseen toimintaan

Työ tiimissämme on varmasti antoisaa ja tarjoamme sinulle.
- paikan Hyvärilän johtoryhmän jäsenenä
- vakituisen työsuhteen vastuullisessa tehtävässä
- kansainvälisen työympäristön
- merkittävää työtä lasten ja nuorten parissa

Työnhaku on voimassa 31.12.2016 saakka, jonka jälkeen paikka täytetään.

Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on 4 kk.

Web-osoite: http://www.hyvarila.fi Työnantaja: Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy Sijainti: Lomatie 12, 75500 NURMES Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jason Koukku, Puh: 0407483286, jason.koukku@nurmes.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lomatie 12, 75500 NURMES

Yritystiedot

Toiminimi Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy Y-tunnus 0356915-5 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Hyvärilä - Nurmeksen matkailupalvelu, Hyvärilä - Nuorisokeskus, Hyvärilä - Matkailukeskus, Hyvärilä MNK, Hyvärilän Lomat, Loma-Hyvärilä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 018 430 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

212 897 € 382 %

Henkilöstö

30 -5

Liikevoitto-%

21 % 333 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmes , osoitteessa Lomatie 12, 75500 NURMES . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus