Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori
Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä on Nurmeksen kaupungin konserniyhtiö ja yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Hyvärilä on alueensa edelläkävijä nuorisotyön ja nuorisomatkailun toimijana ja kehittäjänä. Nuorisotyön kehittämisessä korostuvat kansainvälinen nuorisotyö, kehittämishanketoiminta sekä verkostoituminen nuorisojärjestöjen ja nuorisoalan oppilaitosten kanssa. Koulu ja oppilaitosyhteistyö sekä alueelliset nuorisotyön palvelut ovat kiinteä osa Hyvärilän toimintaa. Matkailutoiminta, kokouspalvelut, häät ja muut tapahtumat tukevat tekemäämme nuorisokeskustoimintaa.

Hyvärilän KV-koordinaattorin työhön kuuluu kansainvälisyyskasvatus ja nuorten kansainvälistymisen edistäminen Pohjois-Karjalan alueella. Työhön kuuluu erilaisten nuorisoprojektien suunnittelu, toteutus, hallinnointi ja kehittäminen. Hyvärilässä on pitkä kokemus kansainvälisestä nuorisotyöstä ja työhön kuuluu keskeisesti työskentely olemassa olevan kumppanuusverkoston kanssa sekä verkoston jatkokehittäminen.

Odotamme sinulta:
- projektihallintataidot / hankeosaaminen
- ymmärrys rahoituskentästä / kv-toiminnan prioriteeteista (nuorisolaki, EU, rahoittajat)
- pedagoginen osaaminen nuorisoryhmien kanssa toimimiseen (oppimisen tukeminen hallussa)
- kyky toimia / kommunikoida / rakentaa yhteistyötä kansainvälisessä ympäristössä
- tietotekniikkataidot (Sosiaalinen media, raportointi, viestintä, markkinointi)
- pitkäjänteinen työote
- joustavuus
- kielitaito

Tarjoamme sinulle:
- vakituisen työsuhteen vastuullisessa tehtävässä
- kansainvälisen työympäristön
- paikan Suomen nuorisokeskusyhdistyksen kv-tiimin jäsenenä
- merkittävää työtä lasten ja nuorten parissa

Haku on voimassa 31.12.2016 saakka, jonka jälkeen paikka täytetään.

Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Web-osoite: http://www.hyvarila.fi Työnantaja: Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy Sijainti: Lomatie 12, 75500 NURMES Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jason Koukku, Puh: 040748 3286, jason.koukku@nurmes.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lomatie 12, 75500 NURMES

Yritystiedot

Toiminimi Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy Y-tunnus 0356915-5 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Hyvärilä - Nurmeksen matkailupalvelu, Hyvärilä - Nuorisokeskus, Hyvärilä - Matkailukeskus, Hyvärilä MNK, Hyvärilän Lomat, Loma-Hyvärilä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 018 430 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

212 897 € 382 %

Henkilöstö

30 -5

Liikevoitto-%

21 % 333 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmes , osoitteessa Lomatie 12, 75500 NURMES . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus