Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pilke päiväkodit on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa tarjoava yritys. Tällä hetkellä toimimme Pääkaupunkiseu-dulla, Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Meitä Pilkeläisiä on yli 500. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhais-kasvatusta!

Etsimme nyt lastentarhanopettajaa Pilke Kanin koloon. Päiväkotimme on pieni ostopalvelupäiväkoti, joka sijaitsee Espoon Kyyhkysmäessä. Meillä on ammattitaitoinen ja huumorintajulla höystetty työyhteisö ja etsimme nyt sitä Oikeaa henkilöä täydentämään joukkoamme. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Mikäli mielenkiintosi heräsi, voisit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkehittämiseen sekä etenemismahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tut-kinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveys-alan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja so-siaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mu-kainen rikosrekisteriote.

"Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä." Toiminta rakentuu lapsen aidolle kohtaamiselle ja hänen taitojensa sekä mielenkiintonsa huomioimiselle. Loppu tuleekin sitten luonnostaan - kunhan on pilkettä silmäkulmassa."

Katso esittelyvideomme täältä: https://youtu.be/TyFiPfMCK7c

Web-osoite: http://www.pilkepaivakodit.fi Työnantaja: Nummenharjun Päiväkoti Oy Sijainti: Kyyhkysmäki 8, 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Tammikuu 2017 Yhteystiedot: Ulla Keskinen, 040 905 2925, ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi Hakemukset: Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen Ulla.Keskinen@pilkepaivakodit.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 02.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kyyhkysmäki 8, 02650 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Nummenharjun Päiväkoti Oy Y-tunnus 1600658-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nummenharjun Päiväkoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kyyhkysmäki 8, 02650 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa