Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Novotek on Pohjois-Euroopan alueella toimiva asiantuntijayritys, joka toimittaa automaatio- ja tietojärjestelmäratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Tarjontamme pääpainopisteenä on teollisen internetin ratkaisut. Yrityksessämme työskentelee n. 120 asiantuntijaa ja liikevaihtomme vuonna 2015 oli n. 24 Meur. Novotek on johtava innovatiivisten teollisten IT-ratkaisujen tarjoaja. Tarjontamme perustuu vahvoihin valmistuotteisiin ja päämiehiin, kuten GE, PTC, Microsoft ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kerava asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nurmijärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tuusula asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kerava ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nurmijärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tuusula ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Novotek Oy Y-tunnus 2206064-5 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Tämä työpaikka, Ohjelmistoasiantuntija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Novotek Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus