Banner Novotek Oy

Työpaikkakuvaus

Novotek on Pohjois-Euroopan alueella toimiva asiantuntijayritys, joka toimittaa automaatio- ja tietojärjestelmäratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Tarjontamme pääpainopisteenä on teollisen internetin ratkaisut. Yrityksessämme työskentelee n. 120 asiantuntijaa ja liikevaihtomme vuonna 2015 oli n. 24 Meur. Novotek on johtava innovatiivisten teollisten IT-ratkaisujen tarjoaja. Tarjontamme perustuu vahvoihin valmistuotteisiin ja päämiehiin, kuten GE, PTC, Microsoft ja Kepware Technologies.


TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään teollisen internetin ratkaisuihin liittyvän ohjelmistokehityksen ja asiakastoimitusten parissa, ensisijaisesti Microsoft, PTC ja GE Predix-teknologioilla. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuolisesti erilaiset ohjelmistokehityksen tehtävät ja vaihtelevat asiakasprojektit, joissa osallistut järjestelmien konfigurointiin, käyttöönottoon sekä elinkaarenhallintaan. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erittäin mielenkiintoisissa projekteissa yhdessä ohjelmistoarkkitehtien, projektipäälliköiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Saat asiantuntevan tiimin tuen ympärillesi ja hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen alan viimeisimpien innovaatioiden ja teollisen internetin ratkaisuiden parissa.

VAATIMUKSET
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitysprojekteista tai teollisuuden tietojärjestelmäprojekteista. Kaikki aikaisempi kokemus työskentelystä teollisuuden alan yrityksessä katsotaan myös eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta osaamista muutamista seuraavista teknologioista: .NET, Java, PowerBI, SSRS, SQL ja/tai web-ohjelmoinnista (ASP.NET ja HTML5).

Etsimällämme henkilöllä on innostunut asenne työntekoon, ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen ote tekemiseen sekä aito halu kehittyä. Lisäksi viihdyt hyvin asiakastyössä ja osaat ratkoa omatoimisesti vastaantulevia ongelmia. Edellytämme sinulta myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta, analytiikasta ja teollisen internetin ratkaisuista.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

  • Aloitus: mahdollisimman pian 
  • Työmäärä: kokoaika, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen opintojen ohella 
  • Kesto: vakituinen 
  • Palkka: sopimuksen mukaan

Lisätiedot: Harri Ahlroth, Director, Digital Solutions p. 040-837 9340

Työnantaja: Novotek Oy Sijainti: Äyrite 24, Vantaa Hakemukset: info@novotek.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Äyrite 24, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Novotek Oy Y-tunnus 2206064-5 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 721 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

341 000 € -16 %

Henkilöstö

12 5

Liikevoitto-%

13 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Ohjelmistoasiantuntija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Novotek Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Äyrite 24, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .