Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme LVI-suunnittelijaa Helsingin toimipisteeseemme. Novecom Oy on paloturvallisuuden ja talotekniikan suunnittelu-, konsultointi- ja projektinjohtoyhtiö. Konserniin kuuluu myös talotekniikkasuunnittelua vuodesta 1982 asti harjoittanut Hewal Oy. Uskomme asiakaslähtöiseen toimintatapaan sekä korkeaan tekniseen osaamiseen, jotka yhdistämällä pystymme tarjoamaan todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Edellytämme hakijalta: - LVI-insinöörin tai vastaavan teknisen alan koulutusta. - Kokemusta Magicad-suunnitteluohjelmiston ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Vattuniemi() teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vattuniemi() lvi-alan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Novecom Oy Y-tunnus 2445704-8 Toimiala Yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden korjaus ja huolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Novecom Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus