Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Novago Yrityskehitys Oy hakee TOIMITUSJOHTAJAA joka jatkuvasti kehittää asiakaspalvelua tavoitteena tulosten paraneminen Sinulla on käytössäsi asiantuntijajoukko, jonka kannustavan ja motivoivan johtamisen avulla tavoitteet saavutetaan. Sinulta edellytämme: johtamis- ja neuvottelutaitoa vahvaa kokemusta yritysmaailmasta kykyä verkostoitua alueen yrityksiin ja yhteistyötahoihin sisäisen ja ulkoisen viestinnän hallitsemista taloushallinnon osaamista julkishallinnon tuntemusta Henkilönä olet hyvä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Norway johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Sweden johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Finland johtajapositiot Norway johtajapositiot Sweden johtajapositiot Finland johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Novago Yrityskehitys Oy Y-tunnus 2397496-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Novago Yrityskehitys Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus