Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Norstat Finland Oy on Pohjoismaiden suurin tiedonkeruuyritys. Teemme markkinatutkimusta paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Porin toimipisteemme sijaitsee kaupungin keskustassa, aivan torin laidalla. Teemme vuosittain 200 000 haastatelua suomalaisille kuluttajille. Työllistämme 100 haastattelijaa ja nyt etsimme joukkoomme uusia TUTKIMUSHAASTATTELIJOITA puhelimessa tehtäviin tutkimusprojekteihin. Tutkimusaiheemme vaihtelevat yhteiskunnallisita aiheista tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin. Työajat ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Pori tiedonhallinta ja arkistointi Pori viestintä Pori markkinointi tiedonhallinta ja arkistointi viestintä Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Norstat Finland Oy Y-tunnus 1597387-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkimushaastattelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Norstat Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa