Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Norstat Finland Oy on Pohjoismaiden suurin tiedonkeruuyritys. Teemme markkinatutkimusta paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Porin toimipisteemme sijaitsee kaupungin keskustassa, aivan torin laidalla. Teemme vuosittain 200 000 haastatelua suomalaisille kuluttajille. Työllistämme 100 haastattelijaa ja nyt etsimme joukkoomme uusia TUTKIMUSHAASTATTELIJOITA puhelimessa tehtäviin tutkimusprojekteihin. Tutkimusaiheemme vaihtelevat yhteiskunnallisita aiheista tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin. Työajat ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Pori tiedonhallinta ja arkistointi Pori viestintä Pori markkinointi tiedonhallinta ja arkistointi viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Norstat Finland Oy Y-tunnus 1597387-6 Toimiala Markkina- ja mielipidetutkimukset Rinnakkaistoiminimet Hermelin Research, Norstat, Suomen Tilastopalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkimushaastattelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Norstat Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus