Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Norstat Finland Oy on Pohjoismaiden suurin tiedonkeruuyritys.
Teemme markkinatutkimusta paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.
Porin toimipisteemme sijaitsee kaupungin keskustassa, aivan torin laidalla.
Teemme vuosittain 200 000 haastatelua suomalaisille kuluttajille. Työllistämme 100 haastattelijaa ja nyt etsimme joukkoomme uusia
TUTKIMUSHAASTATTELIJOITA
puhelimessa tehtäviin tutkimusprojekteihin. Tutkimusaiheemme vaihtelevat yhteiskunnallisita aiheista tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin.

Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 16-21 ja lauantaisin 11-16. Työvuorot sovitaan joustavasti. Palkka koostuu peruspalkasta ja projektikohtaisista bonuksista. Myös mahdollisuus päivävuoroon ainakin lokakuun ja ehkä marraskuun ajaksi, mutta tarkoittaa että ensin pitää harjoitella iltavuorossa muutama päivä.
Olet avoin ja lähestyt mielelläsi ihmisiä. Olet täyttänyt 17 vuotta. Työssäsi tarvitset hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, sekä perus IT-osaamista. Annamme koulutuksen työhön.

Web-osoite: http://www.norstat.fi Työnantaja: Norstat Finland Oy Sijainti: Eteläkauppatori 4 A 2 krs, 28100 PORI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti koulutuksen jälkeen Yhteystiedot: Sari Nokkonen Henkilöstöpäällikkö Puh: 044 258 6019 Hakemuksia voi lähettää osoitteeseen sari.nokkonen@norstat.fi Hakemukset: http://www.norstat.fi/ota yhteyttä/work-with-us/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläkauppatori 4 A 2 krs, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Norstat Finland Oy Y-tunnus 1597387-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkimushaastattelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Norstat Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Eteläkauppatori 4 A 2 krs, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa