Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TUOTANTOINSINÖÖRI Haemme Savonlinnan uudelle KJ- tehtaallemme sähköinsinööriä vastaamaan keskijännitetehtaamme tuotteiden lopputarkastuksesta. Tuotantoinsinöörinä osallistut myös keskijännitekojeistojen ja puistomuuntamoiden valmistusmenetelmien jatkuvaan kehittämiseen. Koulutukseltasi olet sähköalan insinööri ja sinulla on kokemusta sähköalan tehtävistä sekä kykyä ja halua itsenäiseen työhön. Olet halukas kehittämään uusia menetelmiä yhdessä tuotannon johdon kanssa. Työskentelytavaltasi olet luotettava, järjestelmällinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Savonlinna teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Norelco Oy Y-tunnus 2584453-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantoinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Norelco Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa