Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NORELCO Oy on johtava kotimainen sähköasemien, muuntamoiden ja sähkökeskusten valmistaja. Kotimaan toimintamme on jakautunut kolmelle paikkakunnalle; Savonlinna, Kuopio ja Vantaa, missä työskentelee noin 190 norelcolaista. Viennin osuus on n. 25 %. Vuonna 1962 perustettu Norelco tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina ja työnantajana. TUOTANTOINSINÖÖRI Haemme Savonlinnan uudelle KJ- tehtaallemme sähköinsinööriä vastaamaan keskijännitetehtaamme tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Savonlinna sähkö- ja automaatioalan tehtävät Savonlinna teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Savonlinna sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Norelco Oy Y-tunnus 2584453-3 Toimiala Sähkönjakelu- ja valvontalaitteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Norelco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus