Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NORELCO Oy on johtava kotimainen sähköasemien, muuntamoiden ja sähkökeskusten valmistaja. Kotimaan toimintamme on jakautunut kolmelle paikkakunnalle; Savonlinna, Kuopio ja Vantaa, missä työskentelee noin 190 norelcolaista. Viennin osuus on n. 25 %. Vuonna 1962 perustettu Norelco tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina ja työnantajana. TUOTANTOINSINÖÖRI Haemme Savonlinnan uudelle KJ- tehtaallemme sähköinsinööriä vastaamaan keskijännitetehtaamme tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Savonlinna sähkö- ja automaatioalan tehtävät Savonlinna teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Savonlinna sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Norelco Oy Y-tunnus 2584453-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Norelco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa