Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

NORELCO Oy on johtava kotimainen sähköasemien, muuntamoiden ja sähkökeskusten valmistaja.
Kotimaan toimintamme on jakautunut kolmelle paikkakunnalle; Savonlinna, Kuopio ja Vantaa,
missä työskentelee noin 190 norelcolaista. Viennin osuus on n. 25 %. Vuonna 1962 perustettu Norelco tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina ja työnantajana.

TUOTANTOINSINÖÖRI
Haemme Savonlinnan uudelle KJ- tehtaallemme sähköinsinööriä vastaamaan keskijännitetehtaamme tuotteiden lopputarkastuksesta. Tuotantoinsinöörinä osallistut myös keskijännitekojeistojen ja puistomuuntamoiden valmistusmenetelmien jatkuvaan kehittämiseen.
Koulutukseltasi olet sähköalan insinööri ja sinulla on kokemusta sähköalan tehtävistä sekä kykyä ja halua itsenäiseen työhön. Olet halukas kehittämään uusia menetelmiä yhdessä tuotannon johdon kanssa. Työskentelytavaltasi olet luotettava, järjestelmällinen ja tavoitteellinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen paula.kalli@norelco.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ari Hämäläinen puh. 050 5291919.

Web-osoite: http://www.norelco.fi Työnantaja: Norelco Oy Sijainti: Taitajantie 4-6, 57210 SAVONLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Paula Kalli, p. 050 5255 009 paula.kalli@norelco.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Taitajantie 4-6, 57210 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Norelco Oy Y-tunnus 2584453-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Norelco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Taitajantie 4-6, 57210 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa