Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NORELCO Oy on johtava kotimainen sähköasemien, muuntamoiden ja sähkökeskusten valmistaja. Kotimaan toimintamme on jakautunut kolmelle paikkakunnalle; Savonlinna, Kuopio ja Vantaa, joissa työskentelee 190 norelcolaista. Vuonna 1962 perustettu Norelco tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina ja työnantajana. Haemma Savonlinnaan kojestoasentajia Työtehtävät sisältävät erilaisten tilauskohtaisten pienjännitekojeistojen kytkentätyötä. Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta sekä kykyä ja halua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Savonlinna Asennus, huolto ja puhtaanapito Savonlinna sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Norelco Oy Y-tunnus 2584453-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Norelco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus