Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimistotyöntekijä - Hamina Yrityksen toiminnan laajentuessa etsimme TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ matkapalveluiden myyntiin vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtävinäsi on uusasiakashankinta ja jo olemassa olevien asiakas-suhteiden ylläpito ja muu tavanomainen toimistotyö. Edellytämme työkokemusta hotellin vastaanotosta ja asiakaspalvelusta ja /tai vastaavista tehtävistä; kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena (suomen lisäksi) on venäja ja englanti, ruotsi on plussaa Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hamina hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NORDIC SPECIAL SERVICES OY Y-tunnus 2482981-7 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Nordic Special Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus