Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimistotyöntekijä - Hamina Yrityksen toiminnan laajentuessa etsimme TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ matkapalveluiden myyntiin vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtävinäsi on uusasiakashankinta ja jo olemassa olevien asiakas-suhteiden ylläpito ja muu tavanomainen toimistotyö. Edellytämme työkokemusta hotellin vastaanotosta ja asiakaspalvelusta ja /tai vastaavista tehtävistä; kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena (suomen lisäksi) on venäja ja englanti, ruotsi on plussaa Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hamina hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NORDIC SPECIAL SERVICES OY Y-tunnus 2482981-7 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Nordic Special Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 49460 - Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus