Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kalajokiselle asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työ on pääasiassa tuotteiden lastausta sekä käsin että trukilla, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys. Toivomme sinulta: - Reipasta, jämäkkää asennetta työntekoon - Valmiutta vuorotyöhön - Trukinkäyttö- ja lastauskokemus katsotaan eduksi Tarjoamme: - Rehdin, TES:n mukaisen palkkauksen - Luotettavan työnantajan etuineen - Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kalajoki määräaikainen Kalajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Kalajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa