Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

UX Designer

Nitro

Helsinki

Etsimme Varaosamyyjää SE-Autohuolto Oy:lle Riihimäelle.

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme tehokkaita RAKENNUSSIIVOOJIA! Olethan reipasotteinen, kokemusta omaava ja luotettava tyyppi. Kohteitamme on eri puolilla Oulua, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisesti! Työtehtäviisi voivat kuulua mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset ynnä muut tarvittavat toimenpiteet. Toivomme sinulta: - Kokemusta rakennussiivouksesta - Jämäkkää asennetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus