Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme tehokkaita RAKENNUSSIIVOOJIA! Olethan reipasotteinen, kokemusta omaava ja luotettava tyyppi. Kohteitamme on eri puolilla Oulua, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisesti! Työtehtäviisi voivat kuulua mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset ynnä muut tarvittavat toimenpiteet. Toivomme sinulta: - Kokemusta rakennussiivouksesta - Jämäkkää asennetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus