Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA huolehtimaan rakennustyömaan parakkien siisteydestä. Työ on osa-aikaista, n. 8-10 tuntia viikossa. Toivomme sinulta: - Kokemusta siivoustyöstä - Jämäkkää asennetta työntekoon - Kykyä itsenäiseen työntekoon - Voimassaolevaa työturvakorttia Tarjoamme: - Kirjallisen työsopimuksen - Kiinteistöpalvelujen TES:n mukaisen palkan - Itsenäisen työn Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Raahe siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parakkisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus