Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nordic JobCentre Oy on oululaislähtöinen henkilöstöpalveluyritys, joka toimittaa työvoimaa rakennus- ja teollisuusalojen yrityksille koko Suomen alueella. Asiakkaamme arvostavat toimintamme joustavuutta ja luotettavuutta. Voit tutustua yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.njc.fi.

Etsimme toimintamme kasvaessa MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Suomen alueelle. Tehtävänäsi on vastata alueen uusasiakashankinnasta, jonka lisäksi olet mukana olemassa olevien asiakassuhteiden hoidossa ja osaltasi vastaamassa toiminnan tuloksesta. Kaipaamme riveihimme välitöntä, rohkeaa ja aikaansaavaa myynnin ammattilaista, joka on kentällä kuin kotonaan. Teollisuus-, rakennus- tai henkilöstöpalvelualan tuntemus katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

-Vahvaa myynnillistä osaamista ja -näkemystä
-Teollisuuden ja rakennusalan tuntemusta
-Matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella
-Tulosnälkää ja näytönhalua

Tarjoamme:

-Haastavan ja palkitsevan työn
-Hyvän tiimin työsi tueksi
-Mahdollisuuden kehittää organisaatiotamme

Toimistosi sijaitsee Oulussa, mutta työ vaatii paljon matkustamista Pohjois-Suomen alueella. Työ on kuukausipalkkainen jonka lisäksi käytössä on tulospohjainen bonusjärjestelmä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Miika Kämäräinen, puh. 040 6795 575 tai miika.kamarainen@njc.fi

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

NJC - Aidosti ammattilainen

Web-osoite: http://www.njc.fi Työnantaja: Nordic JobCentre Oy Sijainti: Kaarnatie 24, 90530 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Miika Kämäräinen, Oulu, Puh: 0406795575, miika.kamarainen@njc.fi Hakemukset: http://njc.likeit.fi/apply/922670 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaarnatie 24, 90530 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 140 948 € 25 %

Liiketoiminnan tulos

-7 487 € -114 %

Henkilöstö

15 -184

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kaarnatie 24, 90530 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa