Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme taitavia HITSAAJIA Sieviin. Työ on pääasiassa ohutlevyjen työstämistä. Työsuhde on määräaikainen, ja kestoltaan noin neljä kuukautta. Toivomme sinulta: - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Tekevää asennetta - Metallialan koulutusta - Valmiutta vuorotyöhön Tarjoamme: - Rehdin, TES:n mukaisen palkan - Kirjallisen työsopimuksen - Reilun ja luotettavan työnantajan Mikäli kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sievi puu- ja metallialan tehtävät Sievi määräaikainen Sievi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sievi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus