Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme taitavia HITSAAJIA Sieviin. Työ on pääasiassa ohutlevyjen työstämistä. Työsuhde on määräaikainen, ja kestoltaan noin neljä kuukautta. Toivomme sinulta: - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Tekevää asennetta - Metallialan koulutusta - Valmiutta vuorotyöhön Tarjoamme: - Rehdin, TES:n mukaisen palkan - Kirjallisen työsopimuksen - Reilun ja luotettavan työnantajan Mikäli kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sievi puu- ja metallialan tehtävät Sievi määräaikainen Sievi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85410 - Sievi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus