Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko hygieniapassin omaava, riuska ja reipasotteinen tekijä vailla työtä? Saatat olla etsimämme tyyppi! Asiakkaamme on elintarvikkeita valmistava yritys Ylivieskassa, ja työ on joko tuotteiden keräilyä tai tuotantolinjalla toimimista. Työtä on n. 3-5 päivää viikosta, myös viikonloppuisin. . Työ on kokopäivätyötä, ja tekijän osaamisen mukaan työpäiviä voi kertyä enemmänkin. Toivomme sinulta: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Ylivieska elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus