Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko hygieniapassin omaava, riuska ja reipasotteinen tekijä vailla työtä? Saatat olla etsimämme tyyppi! Asiakkaamme on elintarvikkeita valmistava yritys Ylivieskassa, ja työ on joko tuotteiden keräilyä tai tuotantolinjalla toimimista. Työtä on n. 3-5 päivää viikosta, myös viikonloppuisin. . Työ on kokopäivätyötä, ja tekijän osaamisen mukaan työpäiviä voi kertyä enemmänkin. Toivomme sinulta: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Ylivieska elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus