Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CNC-koneistajalle töitä tarjolla kalajokisessa puualan teollisuusyrityksessä! Toivomme sinulta: - Kokemusta CNC-koneistuksesta - Piirustusten lukutaitoa - Kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Tarkkuutta ja huolellisuutta - Valmiutta vuorotyöhön Tarjoamme: - Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen - Rehdin, TES:n mukaisen palkkauksen - Luotettavan työnantajan - Kirjallisen työsopimuksen Työ alkaa heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on aluksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Kalajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kalajoki määräaikainen Kalajoki koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Kalajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordic JobCentre Oy Y-tunnus 2148520-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet NJC Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic JobCentre Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus