Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme paperialalla toimivalle asiakasyrityksellemme osaavaa varastotyöntekijää Ylöjärvelle.

Työtehtäviin kuuluu yleisiä varaston ja logistiikan töitä, kuten tuotteiden keräilyä sekä rekkakuormien lastaamista ja purkamista. Työssä edellytetään trukinajotaitoa. Traktorinajotaito sekä C-ajokortti katsotaan eduksi.

Kyseessä on vähintään puolen vuoden määräaikainen työ, joka alkaa perehdytysjaksolla joulukuun aikana.
Työaika on vähintään 6 tuntia/päivä. Jos sinulla on C-kortti ja osaat ajaa traktoria, sinulla on mahdollisuus saada lisää työtehtäviä ja -tunteja.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus osoitteessa www.nordic.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 33470 YLÖJÄRVI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Joulukuun aikana Yhteystiedot: Minna Mansikkamäki, minna.mansikkamaki@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi/fi/etsin-toita/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33470 YLÖJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33470 - Ylöjärvi , osoitteessa 33470 YLÖJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa