Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakasyrityksemme kaipaavat KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin työtehtäviin Pirkanmaan alueella!

Keikkoja voi olla tarjolla seuraavista työtehtävistä:
-Tuotannossa (pakkaaminen, ripustaminen, pintakäsittely, teollisuusmaalaus)
-Puhdistuspalveluissa (porras-, toimisto-, koti- tai rakennus/loppusiivous)
-Varastotöissä
-Muuttotöissä
-Rakennustöissä

Tuo siis hakemuksessa esille oma osaamisesi ja kokemuksesi! Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei pakollista.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen päivävuoroa, 2- tai 3-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle. Töiden sujuessa hyvin on myös mahdollisuus pitempään työsuhteeseen myöhemmin!

Haemme reippaita, oma-aloitteisia ja sopeutumiskykyisiä työntekijöitä. Hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle! Mahdollisuus lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla katsotaan ehdottomasti eduksi.
Joissakin kohteissa tarvitaan ajokorttia, työturvallisuuskorttia tai auton käyttömahdollisuutta.

Täytä hakemus heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.nordic.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijöitä keikkatyöhön Pirkanmaalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa