Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme aidon asiakaspalveluasenteen omaavia siivoojia asiakasyrityksellemme erilaisiin työkohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Työ on keikkaluonteista.

Työtehtävä pitää sisällään erilaisten ja monipuolisten työkohteiden siivousta. Kohteina voi olla mm. toimistotiloja, kouluja, päiväkoteja ja myymälöitä. Työskentelyajat ovat arkisin ma-pe klo 6.00-23.00 välillä. Työtunnit vaihtelevat viikoittain 0-37,5 työtunnin välillä.

Sinulta tulisi löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Lisäksi on iso etu, jos sinulla on ajokortti. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Asiakasyrityksellämme jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä oman kättesi jäljestä!

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työt alkavat sopimuksen mukaan heti, kun soveltuvat henkilöt ovat valittu uuteen työhön.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: heidi.yrja@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa