Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme Tallinnan konttoriin IT-puolen Service desk analyst-henkilöitä.

Työ pitää sisällään mm.

- Tukipyyntöjen vastaanoton, niiden kirjaukset ja tehtävien ratkaisut sekä tarvittaessa niiden edelleen ohjaus tukiportaalille
- PC-asemien käyttöönotto (asennukset, salaukset, virustorjunta, verkkotulostimet jne.)
- Tietojen siirto vanhalta koneelta uudelle koneelle
- Rekisterien ylläpito
- Mobiililaitteet, niiden asennukset sekä tukipyynnöt näihin laitteisiin kuuluvat myös toimenkuvaan
- Asiakaspalvelu

Toivomme hakijoilta työhön soveltuvaa koulutusta ja/tai soveltuvaa työkokemusta.

Tarjoamme:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen
- Mahdollisuuden työskennellä yhdessä alan johtavimmista yrityksistä
- Koska työ edellyttää muuttamista Tallinnaan, niin asiakasyrityksemme on aluksi tukena asunnon hankkimisen sekä muiden ulkomaille muuttoon liittyvien asioiden kanssa

Käythän täyttämässä työhakemuksesi ja kerro samalla osaamisestasi sekä työtaustastasi. Työhakemus täytetään kotisivuillamme osoitteessa www.nordic.fi.
Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksellemme.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 11316 TALLINNA, Viro Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: heidi.yrja@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11316 TALLINNA, Viro

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service desk analyst (Tallinna), on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa 11316 TALLINNA, Viro . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa