Duunitori suosittelee
Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme kokoaikaista porrassiivoojaa Tampereelle!
Tässä tehtävässä huolehdit kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työ on kokoaikaista ja se alkaa määräaikaisella työsopimuksella. Töiden sujuessa hyvin on pidempiaikainen tai vakituinen työpaikka mahdollinen. Työt voi pääsääntöisesti tehdä klo 7-17 välisenä aikana. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:in mukainen.

Edellytämme hakijalta:
-Reippautta
-Korkeaa työmotivaatiota
-Kokemusta siivousalan tehtävistä
-Auto ja ajokortti ovat eduksesi

Lisätietoja:
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Työt alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.
www.nordic.fi

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 33730 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.nordic.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33730 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porrassiivooja (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33730 - Tampere , osoitteessa 33730 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa