Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakkaamme on pirkanmaalainen toimisto- ja kotisiivoukseen erikoistunut puhtausalan palveluyritys. Yritys on tunnettu jo lähes 15 vuoden ajan asiakaslähtöisestä otteestaan ja laadukkaasta työjäljestään, jonka takaavat sen ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät.

Haemmekin nyt asiakkaallemme kotisiivouksen puolelle asiakaspalveluhenkistä palveluohjaajaa.

Oletko tunnettu halustasi tehdä asiat kerralla oikein ja työsi jälki sekä asiakkaittesi tyytyväisyys ovat sinulle kunnia-asioita? Olet silloin todennäköisesti hakemamme henkilö.

Asiakkaamme hakee tiimiinsä innokasta ja motivoitunutta siivoojaa, joka on halukas oppimaan ja kehittymään työssään. Aikaisempi kokemus palveluohjaajana ei ole välttämätöntä, vaan työssä on mahdollista edetä oman oppimisen ja kehityksen mukaan. Voit aloittaa kotisiivoojana ja sitä kautta edetä palveluohjaajaksi.

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa siivouspuolen työkokemusta. Aikaisempi kokemus kotisiivouksesta katsotaan eduksesi, mutta valinnan ratkaisee viime kädessä kuitenkin oikea asenne ja into uuden oppimiseen.

Tarvitset työssäsi ajokortin, jotta liikkuminen työkohteiden välillä hoituu sujuvasti.
Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän ja tukea antavan työyhteisön, alansa johtavat työmenetelmät sekä pitkäaikaisen työpaikan. He tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta, ja he ovat valmiita opastamaan ja kouluttamaan sinusta alan ammattilaisen.

Mikäli olet siis kiinnostunut työskentelemään yrityksessä, jossa oikeasti jokainen työntekijä puhaltaa yhteen hiileen, olet löytänyt etsimäsi yrityksen.

Laitathan hakemuksesi tulemaan heti, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 33540 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätiedot: Kristi Otto kristi.otto@nordic.fi 050 4430 350 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33540 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja Tampereelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33540 - Tampere , osoitteessa 33540 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa