Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakasyrityksemme hakee Tampereen alueelle asiakaspalveluhenkisiä ylläpitosiivoojia. Työtä on tarjolla sekä keikkapainotteisesti että pitkäaikaisena. Työtehtävät vaihtelevat ylläpitosiivouksena erilaisissa kohteissa (mm. toimisto-, porras- ja kotisiivousta). Kerrothan siis hakemuksessa kokemuksestasi, käytettävyydestäsi ja mielenkiinnonkohteistasi!
Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Aiempi kokemus siivoustehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Hyvällä asenteella ja korkealla työmoraalilla pärjäät kyllä! Arvostat hyvää työnjälkeä. Osassa työkohteista liikutaan autolla, joten hakemuksessa kannattaa mainita, jos omistat ajokortin.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana! Työ alkaa sopimuksen mukaan ja oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: Tampereen alueelle, 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 010 835 2120, tampere@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi/fi/etsin-toita/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampereen alueelle, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluhenkisiä ylläpitosiivoojia Tampereelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampereen alueelle, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa