Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme aidon asiakaspalveluasenteen omaavaa osa-aikaista siivoojaa asiakasyrityksellemme päiväkotikohteeseen Kellokoskelle.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde (ensimmäiset 6kk henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakasyrityksemme palkkalistoille).

Työtehtävä pitää sisällään ylläpitosiivouksen lisäksi vaatehuoltoa. Työaika ajoittuu arkisin klo 06.00 - 16.00 välille (17,5 h/vko).

Sinulta tulisi löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta sekä laitoshuoltajan tutkinto.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Asiakasyrityksellämme jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä oman kättesi jäljestä!

Asiakasyrityksemme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin sekä osaamisen kasvattamiseen.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työ alkaa 7.11.2016.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 04500 KELLOKOSKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: heidi.yrja@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04500 KELLOKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja/siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04500 - Tuusula , osoitteessa 04500 KELLOKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa