Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme uutta logistiikkatyöntekijää Ylöjärvelle.

Asiakasyrityksemme on kotimainen paperinjalostustehdas ja he ovat toimineet alalla jo 40 vuoden ajan.

Etsimämme logistiikkatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. tavaroiden keräily, rekkojen tyhjentäminen sekä täyttäminen trukilla,
tavaroiden keräys lavoille ja muut logistiikkatyöntekijän monipuoliset työtehtävät.

Toivomme, että olet trukin ajotaitoinen ja mikäli sinulla on myös traktorin ajotaitoa, niin siitä on tehtävässä etua.
Ajokortin tulisi olla mieluiten C-kortti, koska tehtävään sisältyy ajotehtäviä.

Toivomme hakijoilta:

- reipasta asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteisuutta
- tarkkuutta ja huolellisuutta

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Työtunnit vaihtelee viikoittain 30-37,5 tunnin välillä (päivätyö).
Työ alkaa joulukuun aikana.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 33470 YLÖJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuussa 2016 Yhteystiedot: tampere@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33470 YLÖJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33470 - Ylöjärvi , osoitteessa 33470 YLÖJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa