Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakasyrityksemme V. Hukkanen Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. He ovat kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo vuodesta 1975. Raaka-aineiden laadun lisäksi he panostavat vahvasti tuotannon nykyaikaisuuteen, sekä henkilökunnan ja koko yrityksen kehittämiseen. Heidän liikevaihto on yli 55 miljoonaa euroa ja he työllistävät reilut 100 henkilöä.

Haemmekin nyt asiakkaallemme mekaanista KUNNOSSAPITÄJÄÄ vastaamaan tuotantolaitteiden huolloista ja kunnossapidosta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta mekaanisen kunnossapidon tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta.
Hakijan tulisi omata myös riittävät piirustustenlukutaidot.
Toivomme myös, että osaat käsitellä hitsauslaitteita ja kykenet itse pienimuotoiseen hitsaukseen.
Aikaisempi kokemus trukin tai traktorin käytöstä on myös toivottavaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus tai koulutus sähkökunnossapidosta.

Hakijoilta edellytetään vuorotyö- ja päivystysvalmiutta.

Toivomme, että hakijoilta löytyy jo valmiiksi (tai on edellytykset suorittaa ennen töiden aloitusta):
- hygieniapassi
- työturvallisuuskortti
- tulityölupa
- trukkikortti

Työaika on porrastetusti 06:00 - 16:00 välillä.

Työsuhde alkaa puolen vuoden mittaisella määräaikaisella työsopimuksella. Tämän jälkeen on mahdollisuus jatkosopimukseen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 38220 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tampere@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38220 SASTAMALA

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38220 - Sastamala , osoitteessa 38220 SASTAMALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa