Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakasyrityksemme on ajoneuvoteollisuutta menestyksekkäästi palveleva teknologiateollisuuden yritys, jonka toiminnan kulmakiviä ovat vahva panostus tuotekehitykseen, edistykselliset tuotteet sekä vuosikymmeniä kestäneet, aitoon yhteistyöhön perustuvat asiakassuhteet oman alansa johtavien yritysten kanssa.

Etsimmekin nyt asiakkaamme Tampereen konttorille vakituiseen työsuhteeseen automaatioinsinööriä vastaamaan tuotteiden automaatiosähköpuolen suunnittelusta sekä testauksen suunnittelusta ja sen kehittämisestä.
Tulet olemaan osa automaatiopuolen tiimiä, joka tekee läheistä yhteistyötä mekaniikkatiimin kanssa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta. Mikäli työkokemusta on kertynyt ajoneuvokaluston parista, katsotaan se eduksi.

Henkilöllä tulee olla riittävä valmius logiikkaohjelmointiin ja ohjelmistotestaukseen, erityisesti arvostamme osaamista seuraavilta osa-alueilta: C ja CODESYS.

Työhön sisältyy myös käyttöönottoprojektien yhteydessä tapahtuvaa matkustelua ja hakijan tuleekin varautua siihen, että vuodessa on noin 30 ulkomaantyöpäivää, jotka suuntautuvat pääasiassa Eurooppaan, mutta ei ole tavatonta löytää itseään Yhdysvalloista tai Intiastakaan.

Henkilöllä tulee olla valmius käyttää englantia työkielenä. Kirjallinen ja suullinen ilmaisu tulee olla vähintään hyvällä, mielellään kiitettävällä tasolla.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työpaikan, modernit työkalut, täyden tuen työssä menestymiseen.

Mikäli haluat olla osa oman alansa johtavaa yritystä ja antaa oman kädenjälkesi näkyä ympäri maailmaa, laita hakemus tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Laura Arvonen, laura.arvonen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: 33710 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Laura Arvonen, laura.arvonen@nordic.fi Hakemukset: http://nordic.fi/fi/etsin-toita/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33710 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33710 - Tampere , osoitteessa 33710 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa